ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 10 Mayıs 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde, Tasarruf paketi, göreve gelenin istediğini ataması ve CHP içinde iktidar yarışı değerlendirildi.

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 10 Mayıs 2024

Programdan önemli satır başları:

24 TV GYY Ömer Özkök : Ekonomide işler yolunda gidiyor. "Döviz alın" diyen bizimle aynı nüfus kağıdını taşıyan figürler gördük. Bu figürler, manipülasyonun üstatları, spekülasyonun pirleri, provokatörlerin de ta kendileri. Bunlar vakti geldiğinde bir bir ifşa olacak.

TASARRUF PAKETİ AÇIKLANDI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bakan Mehmet Şimşek, açıklamalarında Orta Vadeli Program'da neyin nasıl geliştiğini çok net bir şekilde anlattı.

GÖREVE GELEN İSTEDİĞİNİ ATIYOR!

24 TV GYY Ömer Özkök: Seçim bittiği için kapıyı gösterenler de suskun, kapı gösterilenler de. Burcu Köksal, kendisine kapıyı gösteren Ekrem İmamoğlu ile karşı karşıya geldiğinde nasıl bir ambiyans olacağını merak ediyorum.

GÖREVE GELEN İSTEDİĞİNİ ATIYOR!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Adamda (Ekrem İmamoğlu) bir aşağılık kompleksi var. Senin makam olarak ne farkın var? PKK'ya şirin görünmek için, Kandil'e selam çakmak için bunlar da yapılmaz.

CHP İÇİNDE İKTİDAR YARIŞI BİTMEDİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Arada daha 4 yıl var şimdiden aday belirlemeye çalışıyorlar. Nasıl bir sınavdır bu, nasıl bir imtihandır? Enteresan bir komedi. CHP'de hala kendi arasında bir iktidar kavgası var.