ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 09 Mayıs 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde, Türkiye'nin turizmdeki başarısı, “MMU KAAN” Yunanistan'da gündem olması, CHP medyasının “Kaan” hazımsızlığı, Savunma Sanayii'nin altın çağı, CHP medyasının “Kaan” hazımsızlığı ve gençlerin Bakar'a ziyareti değerlendirildi.

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 09 Mayıs 2024

Programdan önemli satır başları:

TÜRKİYE'NİN TURİZMDEKİ BAŞARISI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Türkiye'de herhangi vasat bir Turizm yönetimi olsaydı biz hayatta buralara gelemezdik. Pandemiye ve Ukrayna-Rusya Savaşı'na rağmen rekorları kırdık ve kendimizi muhafaza edebildik.

"MMU KAAN" YUNANİSTAN'DA GÜNDEM OLDU

24 TV GYY Ömer Özkök: "Eyvah biz mahvolduk. Türkler 5. Nesil savaş uçağı yaptı." diyen Yunan basınına karşılık, Cumhuriyet ve Sözcü okurları hala böyle bir savaş uçağının olduğundan haberdar değiller.

CHP MEDYASININ "KAAN" HAZIMSIZLIĞI

24 TV GYY Ömer Özkök: Yapılmış olan savaş uçağının aslında yapılmamış olduğunu savunan Fatih Altaylı ve türevlerinin tamamı Yunanistan'ın da ötesinde duruyor Türkiye'ye karşı.

SAVUNMA SANAYİİ'NİN ALTIN ÇAĞI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Dünyada savaşta denenmiş en başarılı İHA ve SİHA'lar bize ait.

CHP MEDYASININ "KAAN" HAZIMSIZLIĞI

24 TV GYY Ömer Özkök: Antalya'daki teleferik kazasına, "teleferik kabini can aldı" diyen zihniyetin, 5. Nesil Savaş uçağının üretilen ilk parçasına da "kalorifer peteği" demesini yadırgamamak lazım. Sadece okurları için üzülüyorum.

GENÇLERDEN BAYKAR'A ZİYARET

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Selçuk Bayraktar bu ülke için bir değer. Senin çocuğun için bir değer. Ülkenin bir doğal zenginliği gibi düşün.

24 TV GYY Ömer Özkök: Selçuk Bayraktar "Ben İHA yapmak istiyorum" dediğinde. "Yahu sen ABD'de okumuşsun, İngilizcen iyidir. Boşver şimdi ne yapacaksın onları. Gel bize tercümanlık yap" diyebilecek zekâya, meşrebinden dolayı ihanete sahip devlet adamları vardı bu ülkede.