ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

CHP'de torpil furyası! Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde adrese teslim koltuk verildi

CHP'de eşe, dosta ve akrabaya yönelik adrese teslim atamaların ardı arkası kesilmiyor. İstanbul, İzmir ve Çanakkale'deki CHP'li belediyelerin ardından şimdi de Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde torpilli atama yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Osman Bartal'ın eşi Hülya Bartal, Genel Sekreter Yardımcılığı'na getirildiği ortaya çıktı.

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
CHP'de torpil furyası! Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde adrese teslim koltuk verildi

CHP'li başkanlar belediye makamlarını eşe, dosta dağıtmaya devam ediyor. Seçim süreci boyunca "liyakat" lafını dilinden düşürmeyen CHP'de, seçimlerin üzerinden çok kısa süre geçtikten sonra eş, dost, akrabalara yapılan kıyaklar ortaya çıkmaya başladı.

Fotoğraftaki: Hülya BartalDenizli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Osman Bartal'ın eşi Hülya Bartal'a ballı koltuk verildi. Hülya Bartal Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı'na atandı.

Yapılan bu atama büyük tepki çekti. Vatandaşlar, sosyal medyada yapılan paylaşımların altına tepkilerini dile getirdi. Engin Özgüven, "Liyakat çok güzel bir şey. Bravo Cehape" derken, Cemal Arslan, "Neden şaşırıyorsunuz. Yıllardır CHP'li belediyeler olsun, bürokratlar olsun bütün çalıştıkları kurumları böyle batırmadılar mı?" diye yorum yaptı.